Μακρόχρονη εμπειρία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με την επεξεργασία σιδήρου από το 1969, από τον πατερά Ιωάννη Πάτσιο ο οποίος έκανε και τα πρώτα του βήματα στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου το 1978. Συνδυάζοντας την 40ετή και πλέον εμπειρία στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, μεταλλικών κατασκευών και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, σας παραδίδουμε ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου EUROPA σε προσιτές τιμές και σε ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής.

Προτεραιότητα μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ανταπόκριση μας στις απαιτήσεις σας. Η εταιρία μας, σεβόμενη πάντα τον πελάτη, βρίσκεται πάντα κοντά του και µετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, µε την παροχή κάθε δυνατής εξυπηρέτησης µε after sales service.

Κατασκευαστικό

Η εταιρεία μας διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου.
Η παραγωγή μας είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου, αποτελούμενη από ένα διπλό πριόνι βελτιστοποιημένης κοπής (CNC) και δύο μικρότερα μονά πριόνια.

Όλα τα κουφώματα μοντάρονται σε γωνιάστρα αλουμινίου, που προσφέρει ακρίβεια στο γώνιασμα και μοντάρισμα των κουφωμάτων καθώς και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Προσφέροντας έτσι στον πελάτη το τελικό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Επίσης η γραμμή παραγωγής μας διαθέτει πάγκους τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού, καθώς και πολλά άλλα βοηθητικά μηχανήματα απαραίτητα για την σωστή κατεργασία των προφίλ. Χρησιμοποιούμε πάντα τα γνήσια, ποιοτικότερα και ενδεδειγμένα εξαρτήματα και μηχανισμούς της αγοράς.
Δίνουμε έτσι έμφαση στην λεπτομέρεια & στην ποιότητα κατασκευής των κουφωμάτων μας.